Termeni si conditii

Informatii generale


Site-ul andonet.ro se ocupa cu comercializarea online a consumabilelor pentru Imprimante si este detinut de ANDONET TOTAL SRL , CUI RO15771488 ,J40/12929/2003 cu sediul social in str.Costache Conachi 12, sector 2 Bucuresti si punct de lucru in B-dul Timisoara nr 90,cladire A7, sector6 Bucuresti.Pentru a putea vizita si plasa o comanda pe andonet.ro trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa parasiti andonet.ro. Continuarea accesarii site-ului andonet.ro reprezinta un accept al termenilor si conditiilor.

Garantia


Consumabilele nu fac obiectul garantiei, totusi daca in termen de 12 luni , de la data achizitiei , apar probleme la consumabilul achizitionat de la noi , iar consumabilul nu prezinta urme cauzate de lovituri , fortari , socuri, lichide, expuneri la foc, utilizare neconforma , de pastrare in conditii improprii sau alte urme de interventie asupra produsului , noi va reparam sau inlocuim produsul cu conditia sa nu fie consumat mai mult de 30%.

Dreptul la retragere


Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

- ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului produs -in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
- ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese - in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese

Consumabilele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.

Returul se face doar la consumabilele intacte sigilate.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti , vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Rambursarea se va face prin cont bancar in contul indicat de dumneavoastra in cel mai scurt timp dupa ce produsul/produsele ajung la noi.

Costul returnarii produselor intra in sarcina dumneavoastra, iar produsele/ produsul trebuie sa ajunga la adresa noastra din B-dul Timisoara nr 90 , cladirea A7 , sector 6 Bucuresti. Va rugam sa trimiteti coletele prin firme de curierat si nu prin posta, ei nu livreaza direct la adresa si o sa se intoarca la dumneavoastra coletul.

La solicitarea dumneavoastra putem trimite noi firma de curierat pentru a ridica coletul de la dumneavoastra , urmand sa deducem din suma de rambursat valoarea transportului de retur in valoare de 18 lei.

Pentru Bucuresti returul produselor se va face gratuit de catre noi.

Procedura Retur


Pentru a solicita un retur va rugam sa ne trimiteti un email la office@andonet.ro cu solicitarea dumneavoastra cuprinzand un numar de comanda sau numar de factrura si produsul pe care doriti sa-l returnati (Atentie produsul trebuie sa fie sigilat).

Descarca Formularul de Retur (.pdf)

Dupa primirea solicitarii , in cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru a stabilii pasi urmatori.