Cum se livreaza


Livrarea
Pentru comenzile din Bucuresti livrarea se face direct prin agentii nostri pretul transportului fiind specificat la fiecare produs in parte. Pentru comenzile primite in cursul saptamanii, pana la orele 12, livrarea in Bucuresti se poate face in aceeasi zi. Pentru comenzile primite Sambata si Duminica livrarea se face in cursul zilei de luni.

Pentru comenzile din alte localitati livrarea se face prin firme de curierat rapid. Comenzile primite in cursul saptamanii pana la orele 12 vor fi expediate in aceeasi zi, livrarea facandu-se a doua zi. Pentru comenzile primite Sambata si Duminica expedierea coletului se face luni si ajunge la destinatie in cursul zilei de marti. Firma noastra isi rezerva dreptul de a decala aceste termene, in situatia in care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile in stoc la momentul primirii comenzii. In aceasta situatie clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii.

Costuri transport
Costul de transport este afisat la fiecare produs in parte. Costul de transport se achita doar pentru un singur produs indiferent de valoarea sau cantitatea comandata. Pentru comenzile din tara nu se percepe taxa de ramburs. Toate costurile vor fi trecute in factura fiscala, toate platile facandu-se exclusiv catre firma noastra.

Verificari
Dupa ce ati trimis comanda in cel mai scurt timp veti primi automat confirmarea comenzii dumneavoastra prin email, cu valoarea totala a comenzii, pe care trebuie sa o cititi cu mare atentie pentru a nu exista erori la datele de livrare, facturare, codurile sau cantitatile produselor comandate. In cazul in care exista erori va rugam dati un reply la emailul respectiv pentru a se corecta erorile. Daca nu primiti acest email de confirmare va rugam sa ne contactati pentru a verifica ce s-a intamplat.

Stoc
Odata primita comanda ta aceasta intra in faza de procesare. Dupa verificarea stocului se rezerva produsele si se face programarea pentru livrare. Daca toate lucrurile merg cum trebuie produsele ti se vor livra dupa cum am explicat mai sus. In cazul in care apare o problema ( la stoc sau la posibilitatea de livrare) vei fi contactat telefonic pentru a te informa asupra situatiei aparute, daca nu reusim sa te contactam telefonic vei primi un email cu problema aparuta.

La primirea coletului te rugam sa verifici integritatea acestuia precum si prezenta facturii si chitantei in colet.